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とうもろこしのチャーハン

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暑い夏、あっという間にできるチャーハン。
新鮮な生のとうもろこしの甘みがごちそうになります。
暑くて食欲のないお子様にもおすすめです。
塩加減は一緒に食べる料理によって調整しましょう。

材料(2人分)

とうもろこし(生) 1本
ごはん 2杯分
菜種油 大さじ2

ブラックペッパー

作り方

とうもろこしは半分の長さに切って、包丁などで実を削り落とします。

フライパンに菜種油ととうもろこしを入れて中火にかけます。

とうもろこしがつやつやと膨らんできたら、ごはんを加えます。

木べらなどでごはんを広げるようにして焼き付けます。

上下を返して、塩をふたつまみほど加え、さらに焼き付けるようにして炒めます。

最後にお好みでブラックペッパーをふります。

Corn Fried Rice

Simple and quick fried rice with fresh sweetcorn.
The yellow kernel would increase appetite even in steamy summer.
You can adjust the amount of salt depending on dishes served with.

Ingredients

1 ear of fresh corn
2 bowls of rice
1 tablespoon canola oil
1/3~1/2 teaspoon salt
Black pepper

Direction

Snap or cut corn in half and kernels off the cob.

Put the kernels and canola oil in a cold pan, turn the heat on, and cook over moderate heat.

When kernels start swelling and getting shiny, add rice.

Spread rice over the surface of pan to lightly burn.

Turn it over, add salt and burn it the same way.

Put black pepper as much as desired.

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